Project:
De 5 tweekamerappartementen hebben een gemiddeld oppervlak van circa 55 tot 70 m2 en zijn bedoeld voor (door) starters, senioren en 2 persoonshuishoudens. Alle denkbare voorzieningen van het stadscentrum zijn binnen handbereik. De appartementen zijn volledig gerenoveerde woning met vernieuwde puien, kozijnen, keuken, badkamer, vloerverwarming, warmtepomp en muurafwerking.

Indeling:
Wonen op de begane grond, entree met directe toegang tot de open woonkamer met een open keuken. De woning is voorzien van één slaapkamer die aan de voorzijde is gelegen. Door de grote raampartijen is er veel natuurlijk daglicht. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel. Tenslotte beschikt het appartement over een extra bergruimte met de aansluiting van een warmtepomp. De appartementen zijn gasloos en zeer energiezuinig met een A+ energielabel.

Stadshart,
In het Stadshart van Lelystand staan veel winkels leeg. Om leegstand tegen te gaan worden winkels getransformeerd tot appartementen waarbij de kwaliteit van de hoge lichte ruimte wordt benut. Daarnaast werkt de Gemeente aan een levendig Stadshart met veel aandacht voor groen in de stad door planten, bomen en waterelementen.